Kısır

Kısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 su bardağı köftelik simit
  • 2 yemek kaşığı salça
  • İsteğe nazaran nar ekşisi
  • Yarım su bardağı zeytinyağı
  • Tuz
  • Tozbiber
  • 1 adet soğan
  • 2 adet havuç
  • 3 adet domates
  • 2 adet salatalık

Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Köftelik simidi, salça, tuz ve toz biberle yeterlice yoğuruyoruz.
  2. Sebzelerimizi doğrayıp, üzerine ek edip, uygunca harmanlıyoruz.
  3. Zeytinyağında üzerine gezdirip karıştırdıktan sonra servise hazır.

Afiyet olsun.

Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Izgara Köfte
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Peynir
Şip Şak Ev Usülü İskender Tarifi
Birecik Usulü Saca Basma
Yoğurtlu Yeşil Mercimek Salatası
Beyaz Lahana Sarması Kıymalı
Kıṣ Çorbası / Sebze Çorbası
Hdabla | © 2025 |