Kısır

Kısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 1.5 su bardağı köftelik simit
  • 2 yemek kaşığı salça
  • İsteğe nazaran nar ekşisi
  • Yarım su bardağı zeytinyağı
  • Tuz
  • Tozbiber
  • 1 adet soğan
  • 2 adet havuç
  • 3 adet domates
  • 2 adet salatalık

Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Köftelik simidi, salça, tuz ve toz biberle yeterlice yoğuruyoruz.
  2. Sebzelerimizi doğrayıp, üzerine ek edip, uygunca harmanlıyoruz.
  3. Zeytinyağında üzerine gezdirip karıştırdıktan sonra servise hazır.

Afiyet olsun.

Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hazır Mayalı Focaccia
Topalak Çorbası (Yöresel)
Fırında Yürek
Otlu Çörek
Karnabahar Köftesi
Elmalı Turşu
Hdabla | © 2025 |