Kısır

Kısır Tanımı İçin Malzemeler
- 1 su bardağı simit/köftelik bulgur/köftelik simit
- 4/5 tane marul
- 4/5 kısım maydanoz
- 4/5 yeşil nane
- 2/3 yeşil soğan
- 1 adet domates
- 1 adet salatalık
- 1 adet küçük kırmızı biber
- 1 yemek kaşığı salça
- 1 yemek kaşığı nar ekşisi
- 1 limon
- 1 su bardağı sıvı yağ
Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yoğurma kabanı simiti alıp üzerine su ekleyip dinlendirelim.
- Bütün materyalleri doğrayalım.
- Simite salça ,tuz ekleyelim, karıştıralım.
- Üzerine materyalleri ekleyelim karıştıralım, üzerine bir su bardağı sıvı yağı ekleyelim, nar ekşisini de ekleyim afiyet olsun.
Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



