Kısır

Kısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı simit/köftelik bulgur/köftelik simit
  • 4/5 tane marul
  • 4/5 kısım maydanoz
  • 4/5 yeşil nane
  • 2/3 yeşil soğan
  • 1 adet domates
  • 1 adet salatalık
  • 1 adet küçük kırmızı biber
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 1 limon
  • 1 su bardağı sıvı yağ

Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurma kabanı simiti alıp üzerine su ekleyip dinlendirelim.
  2. Bütün materyalleri doğrayalım.
  3. Simite salça ,tuz ekleyelim, karıştıralım.
  4. Üzerine materyalleri ekleyelim karıştıralım, üzerine bir su bardağı sıvı yağı ekleyelim, nar ekşisini de ekleyim afiyet olsun.

Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Havuç Tarator
Spoonful
Napoleon Pasta
Havuç Mücver
Yaban Mersinli Limonlu Kek
Çıtır Ekmekli Soslu Tavuk
Hdabla | © 2025 |