Kısır

Kısır Tanımı İçin Malzemeler
- 2 su bardağı köftelik ince bulgur
- Kuru soğan
- Biber ve domates salçası (karışık)
- Marul
- Maydanoz
- Yeşil soğan
- Kornişon turşu
- Tuz
Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bulguru derin bir kaba alıp üzerine sıcak su ekleyip şişmesini sağlayalım.
- Bulgur bir kenarda dinlenirken soğanları küçük doğrayıp sıvı yağda güzelce kavuralım.
- Üzerine salçayı ekleyip biraz daha kavurup dinlenen bulgurun üzerine dökelim, güzelce karıştıralım.
- Karışan bulguru geniş kaba alıp üzerine yeşillikleri ve tuzu ekleyip güzelce harmanlayalım veee servise hazır 💕
Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










