Kısır

Kısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı köftelik ince bulgur
  • Kuru soğan
  • Biber ve domates salçası (karışık)
  • Marul
  • Maydanoz
  • Yeşil soğan
  • Kornişon turşu
  • Tuz

Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bulguru derin bir kaba alıp üzerine sıcak su ekleyip şişmesini sağlayalım.
  2. Bulgur bir kenarda dinlenirken soğanları küçük doğrayıp sıvı yağda güzelce kavuralım.
  3. Üzerine salçayı ekleyip biraz daha kavurup dinlenen bulgurun üzerine dökelim, güzelce karıştıralım.
  4. Karışan bulguru geniş kaba alıp üzerine yeşillikleri ve tuzu ekleyip güzelce harmanlayalım veee servise hazır 💕

Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Krema Soslu Brokolili Makarna
Kremalı Mantarlı Tavuklu Makarna
Yaprak Sarması (Düdüklüde)
Krem Peynirli Pastane Poğaçası
Ispanak Yemeği Tarifi
Mantı (Derin Dondurucu İçin)
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet