Kırpık Börek

Kırpık Börek Tanımı İçin Malzemeler
- 4 adet yufka
Sos için;
- 3 adet yumurta
- İstediğiniz çeşit peynir
- Maydanoz
- 2 su bardağı süt
- 1 şişe soda
- Yarım su bardağı ayçiçek yağı
- 1 pk kabartma tozu
- Tuz
Kırpık Börek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Bir kabın içine peynirleri ,maydanozu, yumurtayı ,sütü ,sodayı, yağı alıp karıştırın.
- Gelişi hoş kırptığınız yufkaları ekleyip onu da karıştırın.
- En son da tuzu be kabartma tozunu ekleyip son kere karıştırın.
- Fırın kabını yağlayıp harcı dökün ve üzerine yumurta sarısı sürün.
- 180 derecede üzeri güzelce kızarana kadar pişirin.
Kırpık Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
