Kırpık Börek

Kırpık Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet yufka

Sos için;

  • 3 adet yumurta
  • İstediğiniz çeşit peynir
  • Maydanoz
  • 2 su bardağı süt
  • 1 şişe soda
  • Yarım su bardağı ayçiçek yağı
  • 1 pk kabartma tozu
  • Tuz

Kırpık Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir kabın içine peynirleri ,maydanozu, yumurtayı ,sütü ,sodayı, yağı alıp karıştırın.
  2. Gelişi hoş kırptığınız yufkaları ekleyip onu da karıştırın.
  3. En son da tuzu be kabartma tozunu ekleyip son kere karıştırın.
  4. Fırın kabını yağlayıp harcı dökün ve üzerine yumurta sarısı sürün.
  5. 180 derecede üzeri güzelce kızarana kadar pişirin.

Kırpık Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yulaf Bazlaması (Diyet)
Muhallebili Kadayıf
Kalburabastı
Sebzeli Karabuğday (Greçka) Pilavı (Glütensiz Nefis)
Pastane Usulü Portakallı Şekerpare (Videolu)
Kifla ( Bulgaristanın Tatlı Poğaçası)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet