Kırmızı Pancar Yaprağı Kavurması

Kırmızı Pancar Yaprağı Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 tane soğan
  • 1 tutam kırmızı pancar yaprağı
  • Tuz
  • Pulbiber

Kırmızı Pancar Yaprağı Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Zeytinyağını tavaya alıyoruz ve üzerlerine doğradığımız soğanları ekliyoruz, kavurmaya devam ediyoruz.
  2. Soğanlarımız kavrulduktan sonra üzerine pancar yapraklarımızı ekliyoruz ve sönene kadar kavuruyoruz .
  3. Tuz ve pul biber ekleyerek afiyetle tüketiyoruz şimdiden afiyet olsun.

Kırmızı Pancar Yaprağı Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mantar Soslu Tavuk
Patlıcan Kebabı
Kışlık Nane Kurutma Yöntemi
Üç Katlı Patlıcan Yemeği
Kakaolu Sade Kurabiye
Cacık
Hdabla | © 2025 |