Kırmızı Pancar Mezesi

Kırmızı Pancar Mezesi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 orta uzunluk kırmızı pancar
- 3 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı mayonez
- 1,5 çay kaşığı tuz
- 1 küçük diş rendelenmiş sarımsak
Kırmızı Pancar Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Pancarın kabuğunu soyup dikkatle yıkayalım, toprağından büsbütün arınsın, ortadan ikiye kesip, uygun tencerede 15 ila 20 ila 20 dk orta ateşte haşlayalım.
- Çatal yardımıyla haşlanma durumunu denetim edelim. Patates haslar üzere. Pancarın suyunu süzelim, rendeleyelim, dinlenmeye bırakalım biraz soğusun.
- Sos için; bütün materyalleri karıştıralım pancarı sos kasesinin içine alalım büsbütün karıştıralım ve soğuk soğuk servis edelim. Deneyeceklere afiyet olsun yorum ve takip desteklerinizi bekliyorum sevgiyle kalın ❤️
Kırmızı Pancar Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


