Kırmızı Pancar Mezesi

Kırmızı Pancar Mezesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta uzunluk kırmızı pancar
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • 1,5 çay kaşığı tuz
  • 1 küçük diş rendelenmiş sarımsak

Kırmızı Pancar Mezesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Pancarın kabuğunu soyup dikkatle yıkayalım, toprağından büsbütün arınsın, ortadan ikiye kesip, uygun tencerede 15 ila 20 ila 20 dk orta ateşte haşlayalım.
  2. Çatal yardımıyla haşlanma durumunu denetim edelim. Patates haslar üzere. Pancarın suyunu süzelim, rendeleyelim, dinlenmeye bırakalım biraz soğusun.
  3. Sos için; bütün materyalleri karıştıralım pancarı sos kasesinin içine alalım büsbütün karıştıralım ve soğuk soğuk servis edelim. Deneyeceklere afiyet olsun yorum ve takip desteklerinizi bekliyorum sevgiyle kalın ❤️

Kırmızı Pancar Mezesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Baklava Tadında Ay Tatlısı ( Bayram İçin Aşırı Pratik Tatlı)
Lotuslu Magnolia Tarifi
Karamelize Kestane Şekeri
Süt Ve Yoğurtla Yapılan Pofuduk Poğaçalar
Mayalı Poğaça
Zeytinyağlı Kuru Biber Dolması
Hdabla | © 2025 |