Kırmızı Kapya Biberli Meze

Kırmızı Kapya Biberli Meze Tanımı İçin Malzemeler

  • 4-5 adet kırmızı kapya biber
  • 3-4 diş sarımsak
  • 250 gram beyaz peynir
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı toz kırmızı biber
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 3/4 (bir yarım+bir çeyrek) yemek kaşığı ceviz içi
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı (kıvamına göre)

Üzeri için;

  • 1 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Kıyılmış maydanoz
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 avuç kırılmış ceviz

Kırmızı Kapya Biberli Meze Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak biber ve sarımsağı fırında közleyelim. Akabinde biberlerin kabuğunu soyup, başka materyallerle birlikte mutfak robotunda çekelim.
  2. Servis tabağına alıp, üzerine zeytinyağı, kıyılmış maydanoz, pul biber ve kırılmış ceviz serpiştirip, servis edelim. Deneyeceklere afiyet olsun.

Kırmızı Kapya Biberli Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Sarmısak Kebabı
Çilekli Magnolia
Patatesli Köfte
Şekerpare Tatlısı (Videolu)
Bisküvili Pasta
Avokadolu (Ek Gıda) +5
Hdabla | © 2025 |