Kırıkkale Usulü Dönderme (Yöresel)
Kırıkkale Metodu Dönderme (Yöresel) Tanımı İçin Malzemeler
- 1 çay bardağı ayçiçek yağı
- 5 adet yumurta
- 2 adet ince saç yufkası
Kırıkkale Tarzı Dönderme (Yöresel) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Önce yumurtaları bir kaba kıralım. Güzelce çırpalım.
- Yağı tavaya akalım. Ocakta kızdıralım.
- Çırpılan yumurtaları açılan yufkanın içine sürelim. Katlayıp tekrar sürelim.
- Kızgın yağın içine atalım. İki tarafı kızardıktan sonra alalım.
- Diğer yufkayı açarak içine koyalım. Sararak dürüm haline getirelim.
- Sunum için bir tabağa kayalım.Afiyet olsun.
Kırıkkale Yordamı Dönderme (Yöresel) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



















