Kırıkkale Usulü Dönderme (Yöresel)

Kırıkkale Metodu Dönderme (Yöresel) Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 çay bardağı ayçiçek yağı
  • 5 adet yumurta
  • 2 adet ince saç yufkası

Kırıkkale Tarzı Dönderme (Yöresel) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce yumurtaları bir kaba kıralım. Güzelce çırpalım.
  2. Yağı tavaya akalım. Ocakta kızdıralım.
  3. Çırpılan yumurtaları açılan yufkanın içine sürelim. Katlayıp tekrar sürelim.
  4. Kızgın yağın içine atalım. İki tarafı kızardıktan sonra alalım.
  5. Diğer yufkayı açarak içine koyalım. Sararak dürüm haline getirelim.
  6. Sunum için bir tabağa kayalım.Afiyet olsun.

Kırıkkale Yordamı Dönderme (Yöresel) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kolay Tiramisu
Semizotu Salatası (Yazın Vazgeçilmezi)
20 Dakikada Hazır Nefis Ana Yemek
Vişneli Pasta
Kahvaltılık Sos
Hamburger Ekmeği Tarifi (Videolu)
Hdabla | © 2025 |