Keto Kraker

Keto Kraker Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı defan tohumu
  • 1/2 (yarım) su bardağı chia tohumu
  • 500 ml su
  • 4 yemek kaşığı susam
  • 4 yemek kaşığı ay çekirdeği içi
  • 2 yemek kaşığı kabak çekirdeği
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tatlı kaşığı kırmızı biber
  • 1 tatlı kaşığı zerdeçal
  • 1 tatlı kaşığı kekik
  • 4 yemek kaşığı zeytinyağı

Keto Kraker Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Keten tohumu ve chia tohumlarını bir kaba alalım ve üzerine suyu ek edip karıştırıp, şişmeye bırakalım.
  2. Daha sonra susamı ekleyip karıştıralım ay çekirdeği ve kabak çekirdeğini de ek edip, karıştıralım.
  3. Tuz, kırmızı biber, zerdeçal ve kekiği ekleyip düzgünce karıştıralım üzerine zeytin yağını ek edip, tekrar karıştıralım. Tüm eserler düzgünce karışmış olmalı.
  4. Yağlı kağıt serdiğimiz fırın tepsisine ince bir formda yerleştirip, dilimlere ayıracak biçimde keselim.
  5. 180 derece de 25-30 dk pişirelim fırın ayarını 150 dereceye getirip, bir müddet kurutalım. 1 gece dinlendirelim.

Keto Kraker Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Tavuklu Makarna
Dondurmalı Haytalı
Susamlı Tuzlu Kurabiye
Fırında Mantar Dizmesi
Havuçlu Kek (Keklerin Kraliçesi)
Muffin Poğaça
Hdabla | © 2025 |