Kereviz Saplı Sebze Çorbası

Kereviz Saplı Zerzevat Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 3-4 kısım kereviz sapı
  • 1 orta uzunluk patates
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 1 büyük havuç
  • 1 adet şili biber (isteğe bağlı)
  • 2 yemek kaşığı zeytin yağı
  • Bir diş sarımsak
  • Bir tutam maydanoz
  • Bir tutam dereotu
  • Tavuk suyu
  • 6 su bardağı sıcak su
  • Bir tatlı kaşığı tuz
  • Karabiber
  • Kırmızı toz biber
  • Zerdeçal

Kereviz Saplı Zerzevat Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Zeytin yağını tencereye alalım üzerinde minik doğradığımız soğanı ve sarımsağı ekleyip kavuralım.
  2. Minik doğranmış patatesi ek edip kavuralım.
  3. Minik doğranmış havucu ekleyip kavuralım dilerseniz rendeleyebilirsiniz.
  4. İnce kıyılmış biberi ekleyip kavuralım.
  5. İnce kıyılmış kereviz sapını ekleyip kavuralım.
  6. Tüm gereçler kavrulduktan sonra üzerine sıcak su ve tavuk suyunu ek edelim.
  7. Üzerine baharatları ekleyip karıştıralım materyaller yumuşadıktan sonra ocağı kapatıp üzerine ince kıyılmış maydanoz ve dereotunu ekleyip karıştıralım.Afiyet olsun.

Kereviz Saplı Zerzevat Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Enfes Tadıyla Hindistan Cevizli Kurabiye
Renkli Patates Salatası
Börek Tadında Kabak Graten
Sekilli Kurabiyeler
Islak Brownie Kurabiye
Mangal Tadında Fırında Tavuk Kanat
Hdabla | © 2025 |