Kereviz Salatası (Süslü)

Kereviz Salatası (Süslü) Tanımı İçin Malzemeler
- Yarım kg kereviz
- 1 kase yoğurt
- 3 yemek kaşığı mayonez
- 1 diş sarımsak
- 1 tatlı kaşığı tuz
- Biraz dereotu
Sunum yapmak için;
- Portakal
- Nar
- 1 adet limon
Kereviz Salatası (Süslü) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle kerevizlerimizi soyup rendeleyelim direk bir limon sıktığımız suyun içine koyalım ki kerevizlerimiz kararmasın bembeyaz kalsın vaktiniz varsa bir saat limonlu su da beklesin.
- Bir kapta yoğurt, tuz, mayonez, sarımsak biraz da dereotu ekleyip, karıştıralım limonlu suda bekleyen kerevizleri süzeğe koyup yeterlice süzelim, akabinde yoğurtlu karışıma katalım.
- Portakalı ortadan kesip içini yeterlice temizleyelim akabinde kerevizli yoğurttan koyup üzerine de nar ve dereotuyla süsleyip, sunum yapalım.
Kereviz Salatası (Süslü) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı







