Kereviz Dolması

Kereviz Dolması Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet kereviz
  • 1 çay bardağı garnitür
  • 50 gram kuzu eti
  • 2 adet mantar
  • 1 adet kapya biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 fincan zeytinyağı
  • Bir tutam dereotu

Kereviz Dolması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kerevizleri soyup ikiye bölelim. İçlerini oyalım.
  2. Hem çıkardığımız içleri ve kerevizleri yumuşayıncaya kadar haşlayalım.
  3. Eti kavuralım.
  4. İnce dogranmış mantar ve biberi de ete ek edip kavuralım.
  5. Baharatları tuzuda ek edip et yumuşayıncaya kadar pişirelim.
  6. Garnitürü ve kereviz içlerini zeytinyağıyla kavuralım.
  7. Haşlanan kerevizleri servis tabağına alalım.
  8. İçine evvel garnitür koyalım.
  9. Garnitürün üstünede et soteden koyalım.
  10. Dereotuyla süsleyelim.

Kereviz Dolması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:+7 Aylık Sebze Püresi
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

En İyi Karamel Sos
Sodalı Kolay Börek
Kadayıflı Burma Baklava Tarifi
Patatesli Tavuklu Patlıcan Yemeği
Kfc Tadında Tavuk Nugget
Biber Dolması
Hdabla | © 2025 |
404 Not Found

404

Not Found

The resource requested could not be found on this server!


Proudly powered by LiteSpeed Web Server

Please be advised that LiteSpeed Technologies Inc. is not a web hosting company and, as such, has no control over content found on this site.