Kereviz Dolması

Kereviz Dolması Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet kereviz
  • 1 çay bardağı garnitür
  • 50 gram kuzu eti
  • 2 adet mantar
  • 1 adet kapya biber
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 1 fincan zeytinyağı
  • Bir tutam dereotu

Kereviz Dolması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kerevizleri soyup ikiye bölelim. İçlerini oyalım.
  2. Hem çıkardığımız içleri ve kerevizleri yumuşayıncaya kadar haşlayalım.
  3. Eti kavuralım.
  4. İnce dogranmış mantar ve biberi de ete ek edip kavuralım.
  5. Baharatları tuzuda ek edip et yumuşayıncaya kadar pişirelim.
  6. Garnitürü ve kereviz içlerini zeytinyağıyla kavuralım.
  7. Haşlanan kerevizleri servis tabağına alalım.
  8. İçine evvel garnitür koyalım.
  9. Garnitürün üstünede et soteden koyalım.
  10. Dereotuyla süsleyelim.

Kereviz Dolması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Starbucks Kurabiyesi
Ekmeklerinizi Değerlendireceğiniz Sivas Usulü Harika Umaç Tarifi
Meyveli Borcam Pasta
Susamlı Tuzlu Kesme Kurabiye
Lübnan Usulü Patlıcan Musakka (Maghmour)
Tahinli Açma
Hdabla | © 2025 |