Kereviz Dolması

Kereviz Dolması Tanımı İçin Malzemeler
- 3 adet kereviz
- 1 bardak bezelye
- 1 adet patates
- 1 adet havuç
- 1 adet soğan
- 1 yemek kaşığı un
- Zeytin yağı
- 3 adet portakal suyu
- Limon
- Tuz
Kereviz Dolması Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kerevizlerin kavuklarını soyduktan sonra 2 ye kesin ve içini oyun, limonlu suda bekletin.
- Bezelye, patates, havuç bunları güzelce pişirin.
- 1 kaşık unu zeytin yağıyla kavurun, soğanı ekleyin, kavurun.
- Ardından öbür pişirdiğiniz materyalleri ekleyin, en son portakal suyunu ve tuzunuda ekledikten sonra kerevizlerin içine materyallerden bölüştürün.
- Kısık ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin.
Afiyet olsun.
Kereviz Dolması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı



