Kemikli Dana Etiyle Yaprak Sarma

Kemikli Dana Etiyle Yaprak Sarma Tanımı İçin Malzemeler

  • Asma yaprağı
  • Yarım kilo kemikli dana eti
  • 2 su bardağı pirinç
  • 2 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 büyük domates rendesi
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 tutam dereotu
  • 1 tutam nane
  • Yarım limon
  • Yağ
  • Tuz
  • Karabiber

Kemikli Dana Etiyle Yaprak Sarma Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Eti tencereye yerleştirip, yağ ve su ekleyerek 1 saat kadar pişiriyoruz.
  2. Sarmanın iç materyallerini hazırlayıp, etimiz pişene kadar sarmamızı sarıyoruz.
  3. Etimiz piştikten sonra sardığımız sarmaları etlerin üzerine sıralıyoruz. Ben kabakta ekledim.
  4. 2 bardak su ekleyip, pişirmeye bırakıyoruz.

Kemikli Dana Etiyle Yaprak Sarma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuk ve Karides Paella
Patatesli Omlet
Mercimekli Ve Yumuşacık Krep (Videolu)
Vişneli İki Renkli Muhallebi
Pratik Ama Doyurucu Akşam Yemeği Menüsü
Kolay Tiramisu
Hdabla | © 2025 |