Kemal Paşa Tatlısı Tam Ölçüsü

Kemal Paşa Tatlısı Tam Ölçüsü Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 paket hazır satılan Kemal Paşa
  • 1,5 su bardağı şeker
  • 2 su bardağı su
  • Bir kaç damla limon suyu

Kemal Paşa Tatlısı Tam Ölçüsü Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Şeker ve suyu bir tencerede kaynatıyoruz.
  2. Kaynamaya başladıktan sonra kemalpaşa tatlısını paketten şerbete boşaltıyoruz.
  3. Hepsi birlikte kısık ateşte kaynatmaya devam ediyoruz kemalpaşalarımız şerbeti içine çekiyor uygunca yumuşayınca ocaktan alıyoruz.
  4. Tepsiye boşaltalım istediğimiz üzere süsleyebilirsiniz.

Kemal Paşa Tatlısı Tam Ölçüsü Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Salata
Mantarlı Mercimekli Salata
Şekilli Fransız Tostu (Çocuklar Bebişler Bayılacak Bayat Ekmeler Yenilsin)
Yumurtalı Patates Yemeği (Pratik Ve Lezzetli)
Haşhaşlı Kakaolu Tatlı (Süt Şerbetli Kaynatmadan)
Sebzeli Yeşil Mercimek (Kara Şimşek)
Hdabla | © 2025 |