Keloğlan Çorbası

Keloğlan Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 bardak yoğurt
  • 2 su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 çorba kaşığı tuz
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 2 çorba kaşığı tereyağı
  • 2 su bardağı tarhana

Üzeri için;

  • 2 çay kaşığı nane
  • 2 çay kaşığı kişniş
  • 1 tutam tarçın

Keloğlan Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yağımızı tencereye ekleyerek kısık ateşte ocağı açalım.
  2. Üzerine tarhana ve yoğurdu ek edip güzelce karıştırın.
  3. Tuzunu ve istediğiniz baharatları ekleyin.
  4. Malzemeler yeterlice karıştıktan sonra suyunu ekleyip 30-40 dk pişmeye bırakın.
  5. Piştikten sonra baharatları ekleyerek sıcak halde servis edin.

Keloğlan Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kahvaltılık Diyet Süper Doyurucu Tost
Terbiyeli Tel Şehriye Çorbası
Buğday Patlağından Sağlıklı Gofret
Tel Şehriyeli Sebze Çorbası
Hatay Kısırı
Portakal Soslu Ve Kakaolu Kurabiye
Hdabla | © 2025 |