Keloğlan Çorbası

Keloğlan Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 bardak yoğurt
  • 2 su bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 çorba kaşığı tuz
  • 2 çorba kaşığı zeytinyağı
  • 2 çorba kaşığı tereyağı
  • 2 su bardağı tarhana

Üzeri için;

  • 2 çay kaşığı nane
  • 2 çay kaşığı kişniş
  • 1 tutam tarçın

Keloğlan Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yağımızı tencereye ekleyerek kısık ateşte ocağı açalım.
  2. Üzerine tarhana ve yoğurdu ek edip güzelce karıştırın.
  3. Tuzunu ve istediğiniz baharatları ekleyin.
  4. Malzemeler yeterlice karıştıktan sonra suyunu ekleyip 30-40 dk pişmeye bırakın.
  5. Piştikten sonra baharatları ekleyerek sıcak halde servis edin.

Keloğlan Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Lowcarb Ekmeği
Kakaolu Islak Kurabiye
Lazanya
Bisküvili Pasta
Aylarca Bayatlamayan Tuzlu Kurabiye (Videolu)
Baharatlı Kruton Ekmek (Cips’ten Daha Güzel)
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet