Keçiboynuzu Unlu Pankek

Keçiboynuzu Unlu Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta (beyazını kullanmadan evvel hekiminize danışınız)
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı yoğurt suyu
  • 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu unu
  • 1 tatlı kaşığı elma suyu konsantresi yahut hurma özü (tercihe bağlı)
  • 1 tatlı kaşığı ruşeym (tercihe bağlı)
  • 2 yemek kaşığı tam buğday unu
  • 1 çay kaşığının ucuyla karbonat

Keçiboynuzu Unlu Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtayı yoğurtla birlikte çırparak kalan materyalleri ekleyelim kek kıvamına geldiğinde evvelden ısıtılmış yapışmaz tavada istenilen büyüklükte gerili önlü pişirelim.

Keçiboynuzu Unlu Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Orjinal Kavala Kurabiyesi (Glutensiz)
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kalamar Tava Ve Tarator sos
Lahmacun Tarifi
Yumuşacık Poğaça
Islak Kek
Bal Kabaklı Muhallebi
Basit Yoğurt Çorbası
Hdabla | © 2025 |

fqq sahabet