Keçiboynuzu Unlu Pankek

Keçiboynuzu Unlu Pankek Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet yumurta (beyazını kullanmadan evvel hekiminize danışınız)
- 1 yemek kaşığı yoğurt
- 1 yemek kaşığı yoğurt suyu
- 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu unu
- 1 tatlı kaşığı elma suyu konsantresi yahut hurma özü (tercihe bağlı)
- 1 tatlı kaşığı ruşeym (tercihe bağlı)
- 2 yemek kaşığı tam buğday unu
- 1 çay kaşığının ucuyla karbonat
Keçiboynuzu Unlu Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?
- Yumurtayı yoğurtla birlikte çırparak kalan materyalleri ekleyelim kek kıvamına geldiğinde evvelden ısıtılmış yapışmaz tavada istenilen büyüklükte gerili önlü pişirelim.
Keçiboynuzu Unlu Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
