Keçiboynuzu Unlu Pankek

Keçiboynuzu Unlu Pankek Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta (beyazını kullanmadan evvel hekiminize danışınız)
  • 1 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 yemek kaşığı yoğurt suyu
  • 1 tatlı kaşığı keçiboynuzu unu
  • 1 tatlı kaşığı elma suyu konsantresi yahut hurma özü (tercihe bağlı)
  • 1 tatlı kaşığı ruşeym (tercihe bağlı)
  • 2 yemek kaşığı tam buğday unu
  • 1 çay kaşığının ucuyla karbonat

Keçiboynuzu Unlu Pankek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yumurtayı yoğurtla birlikte çırparak kalan materyalleri ekleyelim kek kıvamına geldiğinde evvelden ısıtılmış yapışmaz tavada istenilen büyüklükte gerili önlü pişirelim.

Keçiboynuzu Unlu Pankek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Adana Kebap (Acısız)
Vitamin Deposu Karnabahar Ve Havuç Salatası Tarifi (Videolu)
Görünüşü Farklı Mozaik Pasta
Kakaolu Kek
El Açması Patatesli Börek
Balon Pide
Hdabla | © 2025 |