Kaymaklı Ve Cevizli Taze İncir Tatlısı

Kaymaklı Ve Cevizli Taze İncir Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet taze incir
  • 1 çorba kaşığı tereyağı
  • 2 çorba kaşığı pudra şekeri
  • Bir avuç ceviz içi
  • 6 tatlı kaşığı kaymak

Süslemek için:

  • Nane

Kaymaklı Ve Cevizli Taze İncir Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İncirleri fırın kabına dizin.
  2. Tereyağını küçük modüller halinde kesip kaba alın.
  3. Üzerine pudra şekeri serpin.
  4. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika pişirin.
  5. Fırından alın ve oda sıcaklığına gelene kadar bekletin.
  6. İncirin üst kısmını bir bıçak yardımıyla tam olarak ayırmadan kapak biçiminde kesin.
  7. Yarım cevizi içine bastırıp üzerine 1 tatlı kaşığı kaymak doldurun.
  8. Nane ile süsleledikten sonra servis yapın.

Kaymaklı Ve Cevizli Taze İncir Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Közlenmiş Kahvaltılık Sos
Pratik Lezzetli Anne Oturtması
Mercimekli Poğaça
Orman Meyveli Smoothie
Miflöylü Yufkalı Börek
Soslu Tavuk Pirzola (Kişi Başı 1 adet)
Hdabla | © 2025 |