Kaymak Beze Tarifi

Kaymak Beze Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 su bardağı toz şeker
  • 3 adet yumurta akı

Kaymak Beze Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak derin kaba yumurtaları sarılarından ayırın.
  2. Beyazlarını çırpın krem üzere olacak.
  3. Üzerine şekeri ekleyin tekrar çırpın. Kremsi kıvam olacak.
  4. Yağlı kağıt serili tepsiyi hazırlayın.
  5. Tepsiye kaymakları dizin isterseniz şeker poşetine koyup ucunu delip az az koyabilirsiniz yada pastane aparatıylada koyabilirsiniz.
  6. 120 derece ısınmış fırına koyun 120 derecede 1 saat pişirin.

Not:Arkadaşlar boyutunu ben ceviz büyüklüğünde yani 1 yemek kaşığı olarak yaptım isterseniz büyükte küçükte yapabilirsiniz enfes 😋 bir tat tavsiye ederim 🌺 🌼.

Kaymak Beze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Akşam Yemeği Menüsü
Bu Bir Tost Meselesi (Yumurtalı Tost)
Pirpirim Aşı (Semizotu Aşı)
Kardan Adam Trüf
Nefis Kırmızı Mercimek Mezesi
Kaşarlı Biber
Hdabla | © 2025 |