Kayısılı İrmikli Bebek Maması (7+ Ay)
Kayısılı İrmikli Bebek Maması (7+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler
- 6 adet kuru kayısı
- 2 yemek kaşığı bebek irmiği
- Yeteri kadar su
Kayısılı İrmikli Bebek Maması (7+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle kuru kayısıları küçük küçük kesip bir tencere içinde 1 su bardağı içme suyuyla kaynamaya bırakalım.
- Kayısılar kaynayıp yumuşayınca içine 2 yemek kaşığı bebek irmiği ekleyelim.
- Zaten kayısıların suyu olduğu için irmik pişecektir.
- Su az gelirse karıştırarak pişirirken ekleyebilirsiniz.
- İrmik piştikten sonra bir kaba alıp blender dan geçirelim.
- İsterseniz yalnızca çatal ile de kayısıları ezebilirsiniz.
- Blenderdan geçirdikten sonra bir tabağa alıp soğuyunca yedirebilirsiniz.Afiyet olsun.
Kayısılı İrmikli Bebek Maması (7+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









