Kayısılı İrmikli Bebek Maması (7+ Ay)

Kayısılı İrmikli Bebek Maması (7+ Ay) Tanımı İçin Malzemeler

  • 6 adet kuru kayısı
  • 2 yemek kaşığı bebek irmiği
  • Yeteri kadar su

Kayısılı İrmikli Bebek Maması (7+ Ay) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle kuru kayısıları küçük küçük kesip bir tencere içinde 1 su bardağı içme suyuyla kaynamaya bırakalım.
  2. Kayısılar kaynayıp yumuşayınca içine 2 yemek kaşığı bebek irmiği ekleyelim.
  3. Zaten kayısıların suyu olduğu için irmik pişecektir.
  4. Su az gelirse karıştırarak pişirirken ekleyebilirsiniz.
  5. İrmik piştikten sonra bir kaba alıp blender dan geçirelim.
  6. İsterseniz yalnızca çatal ile de kayısıları ezebilirsiniz.
  7. Blenderdan geçirdikten sonra bir tabağa alıp soğuyunca yedirebilirsiniz.Afiyet olsun.

Kayısılı İrmikli Bebek Maması (7+ Ay) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Çipura Balığı Tarifi
Terbiyeli Erişte Çorbası
Kahvaltılık Sade Menemen
Kaşarlı Şerit Poğaça
İrmik Kesmesi
Balık Çorbası
Hdabla | © 2025 |