Kavurmalı Soğan Kavurması
Kavurmalı Soğan Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
- 7 tane kurutulmuş soğan
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı biber salçası
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 1 çay kaşığı tuz
- 1 çay kaşığı karabiber
- 80 gram kavurma
- 4 adet yumurta
Kavurmalı Soğan Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
- Tavamıza 2 yemek kaşığı zeytinyağını alalım yemeklik doğradığımız kuru soğanları ekleyelim yumuşayana kadar kavuralım.
- Salçalarımızı ekleyelim ve biraz su ekleyelim 1 yemek kaşığı kâfi olacaktır salçaların çözülmesi için bu süreci yapıyoruz. Salçalarımızıda soğanla bir arada kavuruyoruz baharatlarımızı ekliyoruz biraz daha kavuruyoruz.
- Kavurmamızı bıçak yardımı ile bölüyoruz kavurmamızı ek ediyoruz ve karıştırmaya devam ediyoruz.
- 4 adet yumurtamızı kırıyoruz ve bütün materyaller birbirine karışanaşa kadar karıştırıyoruz ve sıcak olarak servis ediyoruz. Afiyet olsun.
Kavurmalı Soğan Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı










