Kavurmalı Soğan Kavurması

Kavurmalı Soğan Kavurması Tanımı İçin Malzemeler

  • 7 tane kurutulmuş soğan
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı biber salçası
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 80 gram kavurma
  • 4 adet yumurta

Kavurmalı Soğan Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tavamıza 2 yemek kaşığı zeytinyağını alalım yemeklik doğradığımız kuru soğanları ekleyelim yumuşayana kadar kavuralım.
  2. Salçalarımızı ekleyelim ve biraz su ekleyelim 1 yemek kaşığı kâfi olacaktır salçaların çözülmesi için bu süreci yapıyoruz. Salçalarımızıda soğanla bir arada kavuruyoruz baharatlarımızı ekliyoruz biraz daha kavuruyoruz.
  3. Kavurmamızı bıçak yardımı ile bölüyoruz kavurmamızı ek ediyoruz ve karıştırmaya devam ediyoruz.
  4. 4 adet yumurtamızı kırıyoruz ve bütün materyaller birbirine karışanaşa kadar karıştırıyoruz ve sıcak olarak servis ediyoruz. Afiyet olsun.

Kavurmalı Soğan Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yulaflı Çikolatalı Diyet Kurabiye
Tepsi Köftesi
Fırında Kremalı Karnabahar (Videolu)
Kahvaltılık Çökelekli Biber Kavurması
Cool Lime
Muzlu Magnolia
Hdabla | © 2025 |