Kavurmalı Kaşarlı Krep

Kavurmalı Kaşarlı Krep Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı süt
  • 1,5 su bardağı su
  • 8 dolu dolu çorba kaşı un
  • 150-200 gram rendelenmiş kaşar
  • 200 gram kavurma
  • Tuz

Kavurmalı Kaşarlı Krep Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Kabın içine yumurta süt suyu koyalım üzerine tuzu unu ek edelim, koyu bir kıvam seviyorsanız 1 kaşık daha ek edebilirsiniz.
  2. Hazırlamış olduğumuz karışımı mikserle çırpalım topak topak olmasın.
  3. Tavaya ince olmayacak formda yayalım bir yüzü pişince çevirip, yarısına kaşar ve kavurmayı ek edip kapatalım gerili önlü pişirip, servis edebiliriz. Afiyet olsun.

Kavurmalı Kaşarlı Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tavuk Göğüslü İçli Köfte
Frambuazlı Cheesecake
Sulu Yemek İçin Yeşil Fasulye Konservesi
Pizza Poğaça
Yaban Mersinli Şeftalili Semizotu Salatası
Portakallı Kahveli Smothie
Hdabla | © 2025 |