Kavurmalı Kaşarlı Krep
Kavurmalı Kaşarlı Krep Tanımı İçin Malzemeler
- 2 adet yumurta
- 1 su bardağı süt
- 1,5 su bardağı su
- 8 dolu dolu çorba kaşı un
- 150-200 gram rendelenmiş kaşar
- 200 gram kavurma
- Tuz
Kavurmalı Kaşarlı Krep Tanımı Nasıl Yapılır?
- Kabın içine yumurta süt suyu koyalım üzerine tuzu unu ek edelim, koyu bir kıvam seviyorsanız 1 kaşık daha ek edebilirsiniz.
- Hazırlamış olduğumuz karışımı mikserle çırpalım topak topak olmasın.
- Tavaya ince olmayacak formda yayalım bir yüzü pişince çevirip, yarısına kaşar ve kavurmayı ek edip kapatalım gerili önlü pişirip, servis edebiliriz. Afiyet olsun.
Kavurmalı Kaşarlı Krep Tanımı Fotoğraflı Yapılışı









