Kavrulmuş Cevizli Humus

Kavrulmuş Cevizli Humus Tanımı İçin Malzemeler

  • 1,5 su bardağı haşlanmış nohut
  • 1 büyük uzunluk limon
  • Yarım çay bardağı tahin
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 3 tane buz küpü (pürüzsüz olması için)

Üzeri için:

  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay bardağı iri kırılmış ceviz
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber

Kavrulmuş Cevizli Humus Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle haşlanmış nohutlarımızın kabuğunu soyuyoruz.
  2. Nohutları robota koyup püre haline gelene kadar çektiriyoruz.
  3. Çektirdiğimiz nohutun içine limon suyu,tahin,tuz, kimyon ve buz küplerini atıp tekrar robottan geçirelim pürüzsüz bir kıvam alınca servis tabağına alalım.
  4. Tereyağını tavada eritip cevizleri ekleyelim birazcık cevizler kızarınca toz kırmızı biber ekleyip ocağı kapatalım ve humusun üzerine dökelim. 💐.

Kavrulmuş Cevizli Humus Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Atom Bal Kabağı
Ali Nazik (Kuşbaşılı)
Rulo Poğaça
Hazır Çiğ Köfte Tarifi
Peynirli Çiğ Börek
Hindistan Cevizi Topları
Hdabla | © 2024 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet