Kavanoz Kurabiyesi

Kavanoz Kurabiyesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gr margarin
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı pudra şekeri
  • Yarım çay bardağı nişasta
  • 1 adet yumurta
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • 4,5 çay bardağı un
  • 2 yemek kaşığı damla çikolata
  • 2 yemek kaşığı kuru üzüm (benim kalmamıştı kullanmadım)

Kavanoz Kurabiyesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm materyalleri sırasıyla ekleyip yoğuralım.
  2. Unu denetimli ekleyip yumuşak kıvamlı hamur yapalım .
  3. Daha sonra damla çikolata ve üzüm ekleyip çok az yoğuralım.
  4. Cevizden küçük bezeler yapıp tepsiye dizelim.
  5. 180 derecede hafif kızarana kadar pişirelim soğuyunca pudra şekeri ile servis yapalım.
  6. Kapalı kavanozda uzun müddet tazeliğini korur.

Kavanoz Kurabiyesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kağıt Kebabı
Yalancı Beyti
Reçelli Cheescake
İzmir Bombası
Dubaili İncir Dolması
Çok Pratik Hazır Kek İle 10 Dakikada Köstebek Pasta
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet