Katmer Börek

Katmer Börek Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 adet milföy hamuru
  • 1 kase beyaz peynir
  • Yarım çay bardağı sıvıyağ

Katmer Börek Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İki milföy hamurunu görselde ki üzere bırakıp merdane yardımıyla açıyoruz.
  2. Açtığımız hamurun içine isteğe bağlı peynir harcı bırakıp her iki taraftan kapatıp tekrar açıyoruz. 5 dakika da yapılacak böreğimiz pişmeye hazır. Afiyet olsun.

Katmer Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Tam Ölçü Sütlaç
Tavuk Sulu Pirinç Pilavı Tarifi
Klasik Un Helvası
Kavanozda Konserve Kuzu Eti
Damla Çikolatalı Kurabiye
Sütlaç
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet