Katı Yağsız Brownie Kurabiye Tarifi

Katı Yağsız Brownie Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı mısır nişastası
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • Yarım su bardağı kadar un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Parça fındık
  • Damla çikolata

Katı Yağsız Brownie Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurma kabına yumurta, sıvı yağ, şeker, nişasta ve kakao alarak karıştıralım. Daha sonra unu, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyerek hamuru yoğuralım.
  2. Daha sonra iri parçalanmış fındık ve damla çikolatasını ek edelim ve son olarak yoğuralım.
  3. Hamurdan ceviz büyüklüğünde modüller alarak yuvarlayalım ve yavaşça bastırarak yassılaştıralım. Çok fazla bastırıp yassılaştırmanıza gerek yok.
  4. Önceden ısıttığımız 180 derece fırında yaklaşık 13-14 dk kadar pişirelim. Nefis kurabiyemiz hazır afiyet olsun🤗

Katı Yağsız Brownie Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Biberli Ekmek ( Farklı Bir Yorumlama İle)
Kabak Mücver
Donut
Üçgen Börek
Bisküvili Pastaya Yeni Boyut
Özel Soslu Kırmızı Lahana Salatası
Hdabla | © 2025 |