Katı Yağsız Brownie Kurabiye Tarifi

Katı Yağsız Brownie Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 adet yumurta
  • Yarım su bardağı sıvı yağ
  • 1 çay bardağı toz şeker
  • 1 su bardağı mısır nişastası
  • 1 yemek kaşığı kakao
  • Yarım su bardağı kadar un
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1 paket vanilya
  • Parça fındık
  • Damla çikolata

Katı Yağsız Brownie Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Yoğurma kabına yumurta, sıvı yağ, şeker, nişasta ve kakao alarak karıştıralım. Daha sonra unu, kabartma tozu ve vanilyayı ekleyerek hamuru yoğuralım.
  2. Daha sonra iri parçalanmış fındık ve damla çikolatasını ek edelim ve son olarak yoğuralım.
  3. Hamurdan ceviz büyüklüğünde modüller alarak yuvarlayalım ve yavaşça bastırarak yassılaştıralım. Çok fazla bastırıp yassılaştırmanıza gerek yok.
  4. Önceden ısıttığımız 180 derece fırında yaklaşık 13-14 dk kadar pişirelim. Nefis kurabiyemiz hazır afiyet olsun🤗

Katı Yağsız Brownie Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kaba Pancar Yemeği Tarifi (Amasya)
Çilekli Yumoṣ Kek (Az Ölçü)
Bisküvili Pasta
Tirsi Balığı
Fındıklı Cup Tatlısı (Lezzetine Bayılacaksınız)
Göçmen Dızmanası
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet