Kaşık Dökmesi

Kaşık Dökmesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 4 kaşık lor peyniri
  • 1 adet yumurta
  • Yarım paket kabartma tozu
  • 3 4 kol taze soğan
  • 3 4 kol maydanoz
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ

Kaşık Dökmesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sıvı yağ haricindeki tüm materyaller karıştırılır.
  2. Yağ kızdırıldıktan sonra karışım kaşıkla tavaya dökülür.
  3. İki tarafı da kızartıldıktan sonra tavadan alınır. Afiyet olsun 😊

Kaşık Dökmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Pişi
Kremalı Tavuklu Fettuccine Tarifi (Videolu)
Semizotu Cacığı/Salatası (Soğukluk)
Puf Puf Elmalı Pankek
Kurban Kemiklerinden Misss Gibi Kemik Suyu Yapımı
Pratik Kahvaltılık
Hdabla | © 2025 |