Kaşarlı Fit Mücver

Kaşarlı Fit Mücver Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet kabak rendesi (suyu sıkılacak)
  • 1 adet havuç rendesi (küçükse 2 adet)
  • 1 tutam dereotu
  • 1 tutam maydanoz
  • 1 küçük kurusoğan (minik doğranmış)
  • 2 adet yumurta
  • 1 su bardağı kaşar rendesi
  • 1 kahve fincanı zeytinyağı
  • Tuz
  • Karabiber
  • Pulbiber
  • Kırmızı toz biber
  • 1 paket kabartma tozu
  • 1,5 bardak glutensiz un (dilerseniz olağan un)

Kaşarlı Fit Mücver Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle kabak ve havucu rendeleyip suyunu sıkalım. Geniş bir kaba alalım.
  2. Daha sonra kaşar peyniri hariç, sırasıyla başka materyalleri ekleyip yeterlice karıştıralım.
  3. Yağlı kağıt serili tepsiye bir kaşık dolusu bu karışımdan koyup,ortasını kaşığın ardı ile hafif bastırıp çukur açalım.
  4. Tam mücverin ortasına denk gelen bu çukura bir tutam kaşar peyniri ek edin.
  5. 170 derece ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirelim.

Kaşarlı Fit Mücver Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Mor Lahana Çorbası (12 Ay +)
Elmalı Rulo
Mantarlı Bulgur Pilavı
Zeytinyağlı Yaprak Sarması
Limonisu (Çok Fresh Ve Pratik)
Karnıyarık
Hdabla | © 2025 |