Kaşarlı Domates Çorbası

Kaşarlı Domates Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
- 500 gram domates konservesi
- 2 yemek kaşığı tereyağı
- 1-2 yemek kaşığı un
- Zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı domates salçası
- 2-3 su bardağı kaynamış su yada et/ tavuk suyu(kontrollü)
- Yarım kutu krema
- Kaşar rendesi
Kaşarlı Domates Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
- Önce tereyağı ve zeytinyağını tencereye alalım.
- Tereyağı eriyince unu kavuralım daha sonra domates salçasını ekleyelim kavuralım.
- Konserveyi ekleyip karıştıralım.
- Kontrollü bir halde et suyu ekleyelim.
- İyice kaynadıktan sonra yarım kutu kremayı ekleyelim.
- Servis ederken kaşar rendesi ekleyelim.
Kaşarlı Domates Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
