Kaşarlı Domates Çorbası

Kaşarlı Domates Çorbası Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram domates konservesi
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1-2 yemek kaşığı un
  • Zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı domates salçası
  • 2-3 su bardağı kaynamış su yada et/ tavuk suyu(kontrollü)
  • Yarım kutu krema
  • Kaşar rendesi

Kaşarlı Domates Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce tereyağı ve zeytinyağını tencereye alalım.
  2. Tereyağı eriyince unu kavuralım daha sonra domates salçasını ekleyelim kavuralım.
  3. Konserveyi ekleyip karıştıralım.
  4. Kontrollü bir halde et suyu ekleyelim.
  5. İyice kaynadıktan sonra yarım kutu kremayı ekleyelim.
  6. Servis ederken kaşar rendesi ekleyelim.

Kaşarlı Domates Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Çikolataya Doyuran Suffle
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Armutlu Yoğurt Püresi
Kaptandan Girit Usulü Peynirli Patlıcan Yemeği
Bebeklere İlk Balık Tadım Tabağı
Pratik Biber Dolması
Sütlü Biber
Trileçe Tarifi
Hdabla | © 2025 |
Not Found
404
Not Found