Kaşarlı Brokoli Cips

Kaşarlı Brokoli Cips Tanımı İçin Malzemeler

  • 500 gram brokoli
  • Su
  • Tuz
  • 100/150 gram kaşar rendesi

Dip sos için :

  • 3 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 1 yemek kaşığı mayonez
  • Tuz

Kaşarlı Brokoli Cips Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. İlk evvel brokolileri bol suda yıkayalım sonra bıçak yardımıyla küçük modüllere ayıralım.
  2. Bir tencere brokolili ve suyu ek edelim kaynamaya bırakalım 10/15 dakika haşlayalım.
  3. Sonra bir modül brokoli alalım ve bir bardak yardımıyla yavaşça üstüne bastıralım.
  4. Üzerine kaşar rendesi ekleyelim ve 10 dakika 180 derecede üstü kızarana kadar pişirelim.
  5. Dip sos için bir kaseye yoğurtu mayonezi ve tuzu ekleyelim güzelce karıştıralım ve minik bir kaseye alalım.
  6. Pişen kaşarlı brokoli cipslerimizi bir servis tabağına alalım yanına taban sosunu da koyalım ve afiyetle yiyelim😋😋😋. Enfes oluyor.

Kaşarlı Brokoli Cips Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Tavuk Kıymalı Biber Dolması
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Köy Pastası (Babaanne Kurâbiyesi)
Çeşm-i Nigar Çorbası
Mercimek Çorbası
Fırında Mangal Tadında Tavuk But
Soğan Dolması
Kuru Dutlu Muzlu Muhallebi (8+ Ay)
Hdabla | © 2025 |