Karpuzlu Limonata

Karpuzlu Limonata Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 adet limon
  • Yarım karpuz
  • Yaş nane 6 dal

Karpuzlu Limonata Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karpuzu dilimliyoruz ve blenderdan çekiyoruz.
  2. Pürüzsüz olması için süzgeçten geçiriyoruz.
  3. İçine limonu sıkıyoruz karıştırıyoruz.
  4. Yaş nanemizi de ekliyoruz, dolapta dinlendiriyoruz.
  5. İsteğe bağlı buz atabilirsiniz afiyet olsun🌸

Karpuzlu Limonata Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Bulgurlu Sulu Köfte
Süleymaniye Çorbası (Osmanlı Mutfağı)
Patatesli Poğaça
Çiçek Tartolet (Videolu)
Profiterol
Çiğköfte
Hdabla | © 2025 |