Karpuz Limonatası

Karpuz Limonatası Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 büyük dilim karpuz
  • 2 adet limon suyu
  • 4 su bardağı su

Karpuz Limonatası Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karpuz ve suyu robottan geçirin. Bir sürahiye dökün.
  2. Limonuda sıkıp, içine dökün.
  3. Gazlı isterseniz maden suyuda dökebilirsiniz.

Not:Benim karpuzum çok tatlıydı şeker muhtaçlığı duymadım. İsteyen şeker atabilir içine. Afiyet olsun.

Karpuz Limonatası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hızlı Balon Ekmek
Zeytin Ezmesi Nasıl Yapılır?
Kıymalı Çiğ Börek
Hatay Kağıt Kebabı
Susamlı Simit
Muhallebili Balkabaklı Pasta
Hdabla | © 2025 |