Karpuz Kokteyli

Karpuz Kokteyli Tanımı İçin Malzemeler

  • 3 dilim karpuz
  • 2 şişe maden suyu
  • Yarım limonun suyu

Karpuz Kokteyli Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. 3 dilim karpuzu shakerdan geçirin.
  2. Süzgeç yardımı ile bir kaseye süzün.
  3. Maden suyu ve limon suyunu ekleyin.
  4. Bardağa çokça buz alın.
  5. İçeceğimizi karıştırıp bardaklara paylaştırın.
  6. Bu ölçü ile 2 bardak elde edebilirsiniz.

Karpuz Kokteyli Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Etsiz Taze Bamya Yemeği
Yöresel Katıklı Dolma (Videolu)
Patatesli Mücver +1 Yaş
Fırında Tatlı Patates Ve Kereviz
Orjinal Kavala Kurabiyesi (Glutensiz)
Revani
Hdabla | © 2025 |