Karnınahar Brokoli ( Dıyet Yemegı)

Karnınahar Brokoli ( Dıyet Yemegı) Tanımı İçin Malzemeler

  • 6-7 adet brokoli çiçeği
  • 6-7 adet karnabahar çiçeği
  • 1 tatlı kaşığı kajun baharatı
  • 1 tutam karabiber
  • 1 tutam kırmızı biber
  • 1 çay kaşığı toz kırmızı biber (tatlı)
  • Çay kaşığı ucuyla tuz (damak zevkine nazaran ayarlanmalı)
  • 2 yemek kaşığı zeytin yağı

Alt tabı için;

  • 3 yemek kaşığı süzme yoğurt
  • 1 çay kaşığı nane
  • 1 diş sarımsak
  • Tuz

Karnınahar Brokoli ( Dıyet Yemegı) Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Brokoli ve karnabahar minik kesimlere ayrılır tüm baharatlar ve zeytinyağı eklenir, güzelce karıştırılır tuz da atılır.
  2. Aifryde 160 derece 20 dk orta ara karıştırarak pişirilir.
  3. Yoğurt çırpılır rendelenen sarımsak, nane ve tuz eklenip karıştılır.
  4. Tabağa hazırlanan sarımsaklı yoğurt koyulur üzerine pişirdiğimiz sebzelerimiz eklenir, afiyetle yenir.

Karnınahar Brokoli ( Dıyet Yemegı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ispanaklı Pasta
Börek Tadında Kabak Graten
Kaptandan Fırında Tereyağlı Lokum Somon
Ev Yapımı Doğal Kemik Suyu
Muzlu Smoothie
Bulut Kek
Hdabla | © 2025 |