Karnabaharlı, Havuçlu Lorlu Kaşık Dökmesi

Karnabaharlı, Havuçlu Lorlu Kaşık Dökmesi Tanımı İçin Malzemeler

  • Yarım kase karnabahar
  • 1 adet küçük uzunluk havuç
  • 1 adet büyük uzunluk yumurta
  • 100 gram tuzsuz lor (peynirde olabilir)
  • 1 yemek kaşığı dolu un
  • Yarım tatlı kaşığı toz şeker
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • Yarım çay kaşığı toz biber
  • Yarım çay kaşığı karabiber
  • 1 yemek kaşığı zeytin yağı

Pişirmek için;

  • 1 yemek kaşığı ayçiçek yağı

Karnabaharlı, Havuçlu Lorlu Kaşık Dökmesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçlerin hepsini blender ile çekiyoruz.
  2. Sonra tavaya yağ ek edip bir kaşık alıp tavaya döküyoruz, önlü artlı kısık orta göz kısık ateşde kızarana kadar hepsini pişiriyoruz .

Afiyet olsun.

Not;özellikle çocuklar bebekler için kusursuz farklı bir öğün ister kahvaltıya ister orta öğüne ister akşam için kesinlikle deneyin bende çocuklarıma hem zerzevat, başka vakitte peyniri yumurtayı tıpkı anda tükettirebiliyorum kesinlikle deneyin sizde seveceksiniz kendinizede yapabilirsiniz çoğaltarak yorumlarınızı ve fotoğraflarınızı bekliyorum 🤲.

Karnabaharlı, Havuçlu Lorlu Kaşık Dökmesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yoğurtlu Pancar Mezesi
Diyet Pizza
Balon Bazlama
Hardallı Patates Salatası
Ağızda Dağılan Nefis Leblebili Kurabiye Tarifi (Videolu)
Vişneli Tart Kek
Hdabla | © 2025 |