Karnabaharlı Garnitür

Karnabaharlı Garnitür Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kase karnabahar ( daha fazla olabilir benim az ölçüde idi )
  • 2 adet orta uzunluk patates
  • 1 adet havuç

Sosu için;

  • Yarım çay bardağı sıvı yağ ve zeytinyağ (karışık)
  • 1 çay kaşığı toz tatlı biber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı kajun baharatı
  • 2 çay kaşığı kadar tuz

Üzeri için

  • Küçük bir kase kaşar peyniri

Karnabaharlı Garnitür Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle karnabaharlarımı minik minik çiçeklerine ayıralım.
  2. Patatesleri ve havuçları küp küp doğrayalım.
  3. Sosumuzu başka bir kapta karıştıralım ve sebzelerle homojen bir formda fırın kapımıza alalım ortalama 30- 40 dakikada pişecektir.
  4. Kontrol sağlayıp piştikten sonra üzerine kaşar rendesi ekleyip 5 dakika fırının üst ızgarasında pişirin.

Şimdiden deneyeceklere afiyet olsun.

Not : brokoli varsa elinizde kesinlikle ekleyin lezzeti dahada artacaktır 😉.

Karnabaharlı Garnitür Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Mandalinalı Miss Lokumlar
Şipşak Çabuk Pizza
Pırasa Graten
Püreli Köfte
Tavada Su Böreği
Belen Tava
Hdabla | © 2024 |