Karnabaharlı Garnitür

Karnabaharlı Garnitür Tanımı İçin Malzemeler
- 1 kase karnabahar ( daha fazla olabilir benim az ölçüde idi )
- 2 adet orta uzunluk patates
- 1 adet havuç
Sosu için;
- Yarım çay bardağı sıvı yağ ve zeytinyağ (karışık)
- 1 çay kaşığı toz tatlı biber
- 1 çay kaşığı kekik
- 1 çay kaşığı pul biber
- 1 çay kaşığı kajun baharatı
- 2 çay kaşığı kadar tuz
Üzeri için
- Küçük bir kase kaşar peyniri
Karnabaharlı Garnitür Tanımı Nasıl Yapılır?
- Öncelikle karnabaharlarımı minik minik çiçeklerine ayıralım.
- Patatesleri ve havuçları küp küp doğrayalım.
- Sosumuzu başka bir kapta karıştıralım ve sebzelerle homojen bir formda fırın kapımıza alalım ortalama 30- 40 dakikada pişecektir.
- Kontrol sağlayıp piştikten sonra üzerine kaşar rendesi ekleyip 5 dakika fırının üst ızgarasında pişirin.
Şimdiden deneyeceklere afiyet olsun.
Not : brokoli varsa elinizde kesinlikle ekleyin lezzeti dahada artacaktır 😉.
Karnabaharlı Garnitür Tanımı Fotoğraflı Yapılışı





