Karnabahar Yemeği

Karnabahar Yemeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 küçük uzunluk karnabahar
  • 2 adet patates
  • 2 adet havuç
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 1 yemek kaşığı toz biber
  • Sıvı yağ
  • Tuz
  • Su

Karnabahar Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Patatesleri küçük kareler,havuçları yuvarlak,soğanları ise küçük küçük doğrayıp karnabaharları küçük kesimlere bölüp hazırlığımızı yapalım.
  2. Tencereye sıvı yağı ekleyip küçük küçük doğradığımız soğanları kavuralım.
  3. Salça ve toz biberi de ekleyerek kavurmaya devam edelim.
  4. Patates ve havucu ekleyip daha sonra karnabaharları ekleyelim.
  5. Suyunu koyduktan sonra tuzunu ekleyip kısık ateşte pişirelim.
  6. Patatesler ve havuçları denetim ederek pişip pişmediğine bakabilirsiniz.Afiyet olsun.

Karnabahar Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Glutensiz Yulaflı Tost
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kestaneli İç Pilav
Pratik Lavaşlı Tava Pizzası
Bebek Patates Köfte
Tam Kıvamında Haşhaşlı Revani ( Videolu)
Mantar Salatası
Dışı Çıtır,İçi Nemli Hakiki Acıbadem Kurabiyesi
Hdabla | © 2025 |