Karnabahar Mücveri

Karnabahar Mücveri Tanımı İçin Malzemeler

  • 5 modül haslanmış karnabahar
  • 2 yemek kaşığı yoğurt
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 1 tatlı kaşığı limon suyu
  • Bir fiske karbonat
  • 3 yemek kaşığı un

Kızartmak için;

  • 1 fincan sıvı yağı

Karnabahar Mücveri Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir kapta yumurta yoğurt ,tuz ,karabiber ,kırmızı biber güzelce çırpıyoruz ,un ek ediyoruz.
  2. Ardından ezilmiş karnabaharı ekleyip karıştırıyoruz.
  3. Tavaya yağı ekleyip ocağın altını açıp ısınınca kaşık yardımı ile tavaya koyup artlı önlü kızartıp servis ediyoruz ,ben üzerine kaşar rendeliyorum afiyet olsun.

Karnabahar Mücveri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Armutlu Havuçlu Yoğurt Püresi
Vişneli Tart Kek
Kupta Tiramisu
Tuzlu Kurabiye
Mısır Unlu Sebzeli Tavuk Çorbası (Videolu)
Terbiyeli Kereviz (Sebze) Çorbası
Hdabla | © 2025 |