Karnabahar Köftesi

Karnabahar Köftesi Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 orta uzunluk karnabahar
  • 1 adet orta uzunluk soğan( ince doğranmış olacak)
  • 1 adet yumurta
  • Tuz
  • Pul biber
  • Kimyon
  • Toz biber
  • Kuru nane
  • Karabiber
  • Yarım demet maydanoz
  • Yarım su bardağı un
  • Robotta çekilmiş ekmek içi yahut galeta unu

Karnabahar Köftesi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karnabaharı yumuşayana kadar pişirin. Yumuşayan karnabaharların suyunu süzün ve farklı bir kaseye alın.
  2. Karnabaharları patates ezici yahut çatal yardımıyla ezin.
  3. İçine materyalleri ek ederek uygunca karıştırın.
  4. Köfte harcından alıp, köfte hali verin ve kızgın yağda önlü artlı kızartın. Akabinde sıcak servis edin.

Karnabahar Köftesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kıyır Kıyır Siyez Unlu Havalı Poğaça
Buzluk Böreği
İrmikli Hindistan Cevizi Topları
Soğan Mezesi
Tartolet
Muzlu Toplar
Hdabla | © 2025 |