Karnabahar Köftesi

Karnabahar Köftesi Tanımı İçin Malzemeler
- 1 orta uzunluk karnabahar
- 1 adet orta uzunluk soğan( ince doğranmış olacak)
- 1 adet yumurta
- Tuz
- Pul biber
- Kimyon
- Toz biber
- Kuru nane
- Karabiber
- Yarım demet maydanoz
- Yarım su bardağı un
- Robotta çekilmiş ekmek içi yahut galeta unu
Karnabahar Köftesi Tanımı Nasıl Yapılır?
- Karnabaharı yumuşayana kadar pişirin. Yumuşayan karnabaharların suyunu süzün ve farklı bir kaseye alın.
- Karnabaharları patates ezici yahut çatal yardımıyla ezin.
- İçine materyalleri ek ederek uygunca karıştırın.
- Köfte harcından alıp, köfte hali verin ve kızgın yağda önlü artlı kızartın. Akabinde sıcak servis edin.
Karnabahar Köftesi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı


