Karnabahar Kızartması

Karnabahar Kızartması Tanımı İçin Malzemeler
- 1 adet karnabahar
- 1,5 litre su
Sos için;
- 2 adet yumurta
- 1 /1,5 su bardağı un
- 1 su bardağı süt
- Tuz
Kızartmak için;
- Yağ
Karnabahar Kızartması Tanımı Nasıl Yapılır?
- Önce bir tencereye karnabahar ve suyu koyalım ve 15/20 dakika haşlayalım.
- Sonra sos için bir kase içine tüm gereçleri ekleyelim ve güzelce karıştıralım.
- Sonra haşlamış olduğumuz karnabaharı sosun içine ekleyelim ve sonra yağladığımız bir tavada artlı önlü pişirelim.
- Servis tabağına alalım ve sarımsaklı yoğurt ekleyelim üstüne afiyet olsun 😋😋😋.
Karnabahar Kızartması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı












