Karışık Meyveli Köstebek Pasta

Karışık Meyveli Köstebek Pasta Tanımı İçin Malzemeler

Keki için;

  • 2 büyük uzunluk yumurta
  • 1.5 çay bardağı sıvıyağ
  • 1.5 çay bardağı süt
  • 1.5 çay bardağı toz şeker
  • 3 çay bardağı un
  • 3 yemek kaşığı kakao
  • 1 adet vanilin
  • 1 adet kabartma tozu

İçine sürmek için;

  • 3 paket kremşanti
  • Kremşanti üzerindeki yazan ölçüde süt
  • 2 adet büyük muz
  • 1 kase doğranmış çilek

Karışık Meyveli Köstebek Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpalım sıvı gereçleri ek edip güzelce karıştıralım. Öbür katı materyalleri eleyerek ekleyelim ve homajen kıvam alana kadar çırpalım.
  2. Yağladığımız borcama döküp, 200 derece fırında denetimli pişirelim pişen keki soğuması için kenara alalım yarım parmak kenarlarda olacak formda altını çok inceltmeden faz keki kaşık yardımıyla kazıyalım ve toz haline gelmesi için robottan çekelim.
  3. Kremşantiyi bir kaba alıp üzerine sütü ek edelim ve köyü kıvamlı olana kadar çırpalım muz ve çileği küp küp doğrayıp soğuması için kenara alalım.
  4. İyice soğuduğundan emin olduğumuz keki yarım çay bardağı sütle ıslayalım ve hazırladığımız harcı içine dökelim.
  5. Robottan çektiğimiz kekleride üzerine kapatıp elimizle yavaşça düzleyip süsleyelim ve yaklaşık 3. 4 saat dinlendirmek üzere dolaba alalım, dilediğiniz vakit servis edebilirsiniz.

Karışık Meyveli Köstebek Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Patlıcan Kayığı
Süzme Mercimek Çorbası
Balkabak Çorbası
Tavuklu Çökertme Kebabı
Chia Tohumlu, İncirli Muhallebi
Waffel Hamuru
Hdabla | © 2025 |