Karides Güveç

Karides Güveç Tanımı İçin Malzemeler

  • 1 kg temizlenmiş karides
  • 1 orta uzunluk soğan
  • 2 adet yeşil biber
  • 2 adet domates
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı kimyon

Üzeri için;

  • Kaşar rendesi

Karides Güveç Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Soğan ve biberi kavuralım, kavrulan biber ve soğana karidesleri ekleyelim ve kavuralım.
  2. Daha sonra ise baharatları ekleyip 5 dk pişirelim.
  3. Daha sonra güveç kaselere koyup üzerine kaşar rendesi koyup fırında 180 derece de 10- 15 dk pişirin afiyet olsun.

Karides Güveç Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Karışık Kışlık Turşu
Domatesli Şehriye Çorbası
Rafine Şekersiz Kinoa Tatlı
Fırında Çıtır Çıtır Kıroket Tost
Yulaflı Pizza (Yok Böyle Lezzet Yulaf Sevmeyen Kalmayacak)
Soğanlı, Cevizli Ve Ballı Kaşarlı Makarna
Hdabla | © 2025 |