Karbonatlı Pişi

Karbonatlı Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı yoğurt
  • 1,5 tatlı kaşığı karbonat
  • 2 tatlı kaşığı tuz
  • 2 tatlı kaşığı toz şeker
  • Aldığı kadar un

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Karbonatlı Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri ele yapışmayacak bir hamur elde edene kadar yoğuralım.
  2. Bir merdane yardımıyla unladığımız yerde hamuru açalım ve dilediğimiz üzere keselim.
  3. Tavaya yağı alıp, kızdıralım ve kestiğimiz hamurları gerili önlü kızartalım. Afiyet olsun.

Karbonatlı Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Frambuazlı Ve Çilekli Cheescake
Su Böreği
Bezelye Yemeği
Tavuklu Makarna Salatası
Glutensiz Poğaça
Kıl Biber Turşusu
Hdabla | © 2025 |