Karbonatlı Pişi

Karbonatlı Pişi Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı yoğurt
  • 1,5 tatlı kaşığı karbonat
  • 2 tatlı kaşığı tuz
  • 2 tatlı kaşığı toz şeker
  • Aldığı kadar un

Kızartmak için;

  • Sıvı yağ

Karbonatlı Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Tüm gereçleri ele yapışmayacak bir hamur elde edene kadar yoğuralım.
  2. Bir merdane yardımıyla unladığımız yerde hamuru açalım ve dilediğimiz üzere keselim.
  3. Tavaya yağı alıp, kızdıralım ve kestiğimiz hamurları gerili önlü kızartalım. Afiyet olsun.

Karbonatlı Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Brownie Cookie
Kış Aylarının Favorisi Olacak Portakallı Islak Kek
Bulgurlu Sulu Köfte
Gaziantep Usulü Lor Böreği
Taze Fasulyeli Erişte Makarna
Patatesli, Üç Peynirli Rulo Börek
Hdabla | © 2025 |