Karamelize Kestane Şekeri

Karamelize Kestane Şekeri Tanımı İçin Malzemeler
- 300 gram kestane
- 1 buçuk su bardağı şeker
- 2 buçuk bardak su
- Birkaç damla limon
Karamelize Kestane Şekeri Tanımı Nasıl Yapılır?
- İlk olarak kestaneleri çizip sıcak suda yarım saat bekletip soyuyoruz .
- Başka bir tencereye şekeri koyup ocağa alıyoruz.
- Şeker karamelize olana kadar hiç karıştırmıyoruz .
- Karamalize olan şekere suyu ek ediyoruz .
- Kaynamaya başladıktan sonra kabuklarını soyuyoruz .
- Kestaneleri ekleyip 40 dakika kadar kaynatıyoruz.
- Suyu koyulan kestane şekeri altını kapatıyoruz afiyet şeker olsun.
Karamelize Kestane Şekeri Tanımı Fotoğraflı Yapılışı






