Karabuğday Unundan Hamburger Ekmeği

Karabuğday Unundan Hamburger Ekmeği Tanımı İçin Malzemeler

  • 2,5 su bardağı karabuğday unu
  • 2 su bardağı ılık su
  • 1 adet yumurta akı (sarısı üzerine)
  • 1 yemek kaşığı silme karnıyarık otu tohumu
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 paket kuru maya

Karabuğday Unundan Hamburger Ekmeği Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Sıvı gereçleri karıştırma kabına alın. (ılık su, yumurta yumurta akı,zeytinyağı)
  2. Karıştırma kabının içine maya,,karabuğday unu ve karnıyarık otu tozunu ekleyin, tekrar yoğurun.
  3. Mayalanmaya bırakın (30 dakika).
  4. Ellerin ıslatıp biçim ver tepsiye dizin.
  5. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında pişirin.

Karabuğday Unundan Hamburger Ekmeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Ağızda Dağılan Şekerpare Tarifi
Fırında Tavuk
Kıyır Kıyır Dereotlu Poaca
Paskalya Çöreği
Soğuk Ayran Aşı Çorbası
Kuruyemişli Kek Tarifim
Hdabla | © 2025 |