Karabuğday Kısır

Karabuğday Kısır Tanımı İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı karabuğday
  • 3 kısım taze soğan
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 yemek kaşığı salça
  • Zeytinyağ
  • 3 adet salatalık
  • 2 adet domates
  • Limon
  • Tuz
  • Nar ekşisi

Karabuğday Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Karabuğdayları birkaç saat limonlu suda bekletin.
  2. Ardından yıkayın ve haşlayın.
  3. Kuru soğanı doğrayın ve salça ile kavurun.
  4. Haşlanmış karabuğday ile salçalı soğanı birleştirin.
  5. Salatalık domates ve taze soğanları doğrayıp ek edin.
  6. Tuz, limon, zeytinyağ ve nar ekşisi ekleyip güzelce karıştırın.
  7. Üzerini maydanoz ve dereotu ile süsleyin.

Karabuğday Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Hindistan Cevizli Şerbetli Kurabiye
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Kremalı Mantarlı Tavuklu Makarna
Çilekli Güllaç Tarifi Ramazan Aylarının Ve Yazın Lezzetli Tatlısı! (Videolu)
Tablacı Salatası
Portakallı Islak Kek
Tahinli Ve Bademli Un Helvası
Nohutlu Karnabahar
Hdabla | © 2025 |

WhatsApp Toplu Mesaj Gönderme Botu + Google Maps Botu + WhatsApp Otomatik Cevap Botu grandpashabet betturkey betturkey matadorbet onwin norabahis ligobet hostes betnano bahis siteleri aresbet betgar betgar holiganbet