Karabuğday Kısır

Karabuğday Kısır Tanımı İçin Malzemeler
- 2 su bardağı karabuğday
- 3 kısım taze soğan
- 1 adet kuru soğan
- 1 yemek kaşığı salça
- Zeytinyağ
- 3 adet salatalık
- 2 adet domates
- Limon
- Tuz
- Nar ekşisi
Karabuğday Kısır Tanımı Nasıl Yapılır?
- Karabuğdayları birkaç saat limonlu suda bekletin.
- Ardından yıkayın ve haşlayın.
- Kuru soğanı doğrayın ve salça ile kavurun.
- Haşlanmış karabuğday ile salçalı soğanı birleştirin.
- Salatalık domates ve taze soğanları doğrayıp ek edin.
- Tuz, limon, zeytinyağ ve nar ekşisi ekleyip güzelce karıştırın.
- Üzerini maydanoz ve dereotu ile süsleyin.
Karabuğday Kısır Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
