Kalp Pasta

Kalp Pasta Tanımı İçin Malzemeler

  • Kalp biçiminde 4 adet bisküvi
  • 1 paket pastacı kreması
  • 1 bardak krema için soğuk süt
  • 200 ml bisküvileri ıslatmak için süt
  • Frambuaz sos
  • Muz
  • Kırmızı besin boyası
  • Süsleme şekeri

Kalp Pasta Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Önce kremayı soğuk sütle çırpalım.
  2. Sonra bisküvileri ıslatalım.
  3. En alt tabana yalnızca krema ve frambuaz sostan sürelim.
  4. Diğer katlarda krema sos ve muz ekleyelim.
  5. En üst katmanı da kalan kremaya besin boyası ekleyelim ve pembe renkte olan kremayla üst katmanı ve etrafına sürelim.
  6. İsteğe nazaran süsleyelim.

Kalp Pasta Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Yemlik Otu Yemeği
Mayalı Poğaça
El Açması Börek Tarifi
Fırında Kök Sebzeli Kuzu İncik
Çikolatalı Pamuk Muffin
Yaban Mersinli Cheesecake
Hdabla | © 2025 |