Kakaolu Ve Hindistan Cevizli Kurabiye

Kakaolu Ve Hindistan Cevizli Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler

  • 125 gram teremyağ ya da tereyağ
  • 1 adet yumurta
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 1 su bardağı pudra şekeri
  • 2 yemek kaşığı nişasta
  • 25 gram kakao
  • 1 paket vanilya
  • 1 tatlı kaşığı kabartma tozu
  • 3 su bardağı un

Bulamak için;

  • Hindistan cevizi

Kakaolu Ve Hindistan Cevizli Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?

  1. Bir kapta teremyağ, yumurta ,sıvı yağ ,pudra şekeri ,nişasta ,kakao ,vanilya ,kabartma tozu, un ekleyelim.
  2. Yuvarlak form verelim, tepsiye dizelim.
  3. Üzerini çatalla çizelim bir kısmını hindistan cevizine bulayalım .
  4. Bir kısmını kakaolu dizelim.
  5. 180 derece fırında 20 dk pişirelim.

Kakaolu Ve Hindistan Cevizli Kurabiye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı

İlginizi Çekebilir:Dev Bisküvi Pastası
share Paylaş facebook pinterest whatsapp x print

Benzer İçerikler

Hurma Topu
Etli Nohut Yemeği
Elmalı Tart
Sünger Tatlısı
Kaşarlı Köfte (Yumuşaklığı Ve Kaşarın Verdiği Eşsiz Lezzet)
Sütlü Proteinli Yumurta
Hdabla | © 2025 |